RECLAME - ING Sprinters zijn complexe instrumenten naar Nederlands recht en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen, klik hier voor een overzicht van de risico's, kosten en waarde calculaties.

Morning Mail:ontvang dagelijkshet laatste Sprinter nieuws

Abonneer u op de Morning Mail

Neem contact met ons op

Indien u een vraag, klacht of suggestie heeft inzake onze producten of service, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 9:00 en 17:30 uur (alleen voor ING klanten). Mocht u ons buiten dit tijdvenster willen bereiken, dan verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@sprinters.nl of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Direct Contact

+31 20 22 888 88

Alleen voor ING klanten

Heeft u een vraag?

Bekijk veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen,
of het antwoord op jouw vraag
hier al tussen staat!

Over ING Markets

Wie we zijn

ING is een wereldwijde bank met een sterke Europese basis. Onze meer dan 60.000 medewerkers bedienen ongeveer 37 miljoen particuliere klanten, zakelijke klanten, en financiële instellingen in meer dan 40 landen.

Ons doel is om mensen in staat te stellen een stap voor te blijven in zowel het leven als in het bedrijfsleven. Klantervaring is wat ons onderscheidt en we innoveren voortdurend om dit verder te verbeteren. We werken ook samen met anderen om disruptieve ideeën sneller op de markt te brengen.

Onze producten omvatten sparen, betalingen, investeringen, leningen en hypotheken in de meeste van onze retailmarkten. Voor onze Wholesale Banking-klanten bieden we gespecialiseerde leningen, bedrijfs-financiering op maat, schuld- en aandelenmarktoplossingen, duurzame financieringsoplossingen, betalingen en contanten-beheer, en zowel handels- als treasury diensten.

Over ING Markets

Bij ING Markets streven we ernaar om gestructureerde beleggingsoplossingen te leveren die waarde toevoegen aan de eindbelegger. Op de financiële markten gaan de ontwikkelingen snel voorbij en komen er elke dag veranderingen. In deze steeds veranderende omgeving is het onze verantwoordelijkheid om transparante en begrijpelijke producten gepaard met onze betrouwbare service te leveren.

Onze producten
Onze publieke belegginsoplossingen stellen investeerders in staat om te profiteren van marktbewegingen op de korte of lange termijn. Door onze wereldwijde vertegenwoordiging kunnen beleggers profiteren van kansen en ideeën van over de hele wereld.

Onze producten worden gekenmerkt door verschillende risico-rendement profielen en activaklassen, waaronder aandelen, rente en grondstoffen.

Wij steunen EUSIPA

ING Markets is lid van NEDSIPA en on-dersteunt EUSIPA. EUSIPA heeft uniforme normen voor gestructureerde beleggings-producten in Europa ingevoerd en wordt ondersteund door een breed scala aan marktdeelnemers, waaronder toezichthouders, uitgevers, beurzen en gegevensverstrekkers. Met een toenemende belang-stelling voor gestructureerde producten in Europa versterkt een uitvoerige classificatie de transparantie en het begrip van deze producten.

Wij bieden u producten in de volgende hoofdcategorieën van EUSIPA aan:

 • Beleggingsproducten
  • Kapitaalbescherming
  • Opbrengstverbetering
  • Participatie
 • Hefboomproducten
  • Hefboomwerking zonder knock-out
  • Hefboomwerking met knock-out

Om u meer te laten weten over één product, geven we een overzicht van alle relevante details voor dat specifieke product, inclusief de laatste prestaties, een actuele Factsheet en een overzicht van gerelateerde producten.