RECLAME - ING Sprinters zijn complexe instrumenten naar Nederlands recht en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen, klik hier voor een overzicht van de risico's, kosten en waarde calculaties.

Wat is een Sprinter?

Terug naar overzicht

Een Sprinter is een beleggingsproduct van ING waarmee u versneld kunt profiteren van een koersstijging of een koersdaling van een aandeel, index, grondstof, obligatie of valuta.

Een Sprinter maakt het mogelijk om met een beperkte investering versneld in te spelen op een eventuele koersstijging of -daling van de onderliggende waarde. Dit komt door de hefboomwerking van een Sprinter. ING Sprinters zijn er op verschillende onderliggende waarden en met verschillende hefbomen.

Hoe werkt een Sprinter?

Bij een Sprinter investeert u slechts een gedeelte van de onderliggende waarde. De rest financiert ING voor u.

Waarom Sprinters?

Sprinters kunnen voor u een interessante vorm van beleggen zijn omdat het u de mogelijkheid biedt, om met een relatief beperkte inleg in diverse onderliggende waarden met een hefboom te investeren. Het risico dat u loopt is onder andere afhankelijk van de onderliggende waarde, de hoogte van de hefboom en het gekozen stop-loss niveau.